Foto

Van de stad naar de heuvels

Net als jij waren ook wij ooit ‘te gast’ in Zuid-Limburg. Na jarenlange ervaring in de Amsterdamse hotellerie, waren we toe aan iets nieuws. Een plek waar we nieuwe uitdaging vonden en nieuw avontuur konden beleven. We vonden het hier in Epen, vlakbij het geuldal en de mergelroute.

Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden trok direct onze aandacht. Ver weg van de drukte van en het massatoerisme. Dit is een locatie waar je ongestoord kunt genieten.

Wij – Hennie & Yip- nemen sinds 2023 de dagelijkse leiding op ons. Met een frisse kijk, maar ook met kennis van zaken. We hebben ervaring in én enorme passie voor hospitality. Wie wij zijn? Yip is gastheer en heeft een allround functie als eigenaar. Hetzelfde geldt voor Hennie, die tegelijkertijd alle administratieve taken op zich neemt.

Met het gehele team bewijzen we dat kwaliteit, comfort en informaliteit samengaan. In Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden wordt heerlijk eten geserveerd, geniet je van een mooie hotelkamer en ontwaak je in rust en ruimte. Wanneer jij een wens of vraag hebt, staan wij voor je klaar. Duik diep in de vakantiemodus en verwen jezelf met luxe!

Van de stad naar de heuvels — zonder twijfel zijn de spullen ingepakt en zijn de Amsterdamse grachten ingewisseld voor de groene heuvels van Limburg. De 4 jaargetijden is één groot avontuur.
Foto
Foto 2

LIEFDE VOOR DE OMGEVING EN ELKAAR

Epen is wat ons betreft een van de mooiste plekken van Nederland. De heuvels en de bossen maken het tot de bijzondere plaats waaraan we ons hart verloren hebben. Dat gevoel delen we graag met jou. Want liefde bloeit in Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden. We vinden het speciaal dat we deze regio ons thuis kunnen noemen. We wonen er met veel plezier!

Denk je aan een mid-week of weekend weg? Dan vind je in Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden ongetwijfeld wat je zoekt. Raak verliefd op de omliggende heuvels. Kom genieten van onze pure en verfijnde gerechten of verblijf in een van onze comfortabele slaapkamers. We veroveren graag een plek in jouw hart.

Verhalen

Je eigen routeplanner op zak

Bezoek de vele verschillende natuurgebieden rondom Epen en ontdek de kleurrijke natuur van Limburg door middel van de nieuwe app van route.nl. Fietsers en wandelaars die bij ons overnachten willen …

Drie landen bezoeken in één dag?

Drie landen in één dag bezoeken zonder een vlucht, auto of trein te pakken? Dat kan! We vertellen je graag hoe je vanuit Hotel-Restaurant De 4 jaargetijden een avontuurlijke wandeling …

Tips voor onze actieve gasten!

Zuid-Limburg is dé locatie waar je de meest prachtige natuurgebieden en steden van Nederland kunt verkennen. In de regio Epen vind je namelijk meer dan alleen de schoonheid van de …
Foto
Foto 2

Werken bij

Wil jij ons hechte team verrijken met jouw enthousiasme? Bij ons is iedereen welkom en voelt men zich snel thuis.

WIJ ZOEKEN NIEUWE COLLEGA’S

FULLTIME / PARTTIME of graag EEN VASTE DAG IN HET WEEKEND bijvoorbeeld van MAART TOT SEPTEMBER ?

Wij zijn een klein Hotel-Restaurant in Epen,

ervaring is niet belangrijk, enthousiasme wel,

wij leren je graag alles!

  • MEDEWERK(ST)ER BEDIENING
  • KEUKENHULP / KOK
  • MEDEWERKER HOUSEKEEPING
  • VAKANTIEOPROEPKRACHTEN

Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden

Wilhelminastraat 43 – Epen

Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke baan?

Bel nu: 043-855 22 25

Of mail naar: info@4jaargetijden.com

logo_footer