Foto

Van de zee naar de heuvels

Net als jij waren ook wij ooit ‘te gast’ in Zuid-Limburg. Vanuit onze familie runden we jarenlang een B&B in het Zeeuwse Domburg. We zijn als gezin avontuurlijk ingesteld en gingen samen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een plek waar we verliefd op konden worden. We vonden het hier in Epen, vlakbij het geuldal en de mergelroute.

Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden trok direct onze aandacht. Het had met ons gemeen dat het van oudsher een écht familiebedrijf was. Tegelijkertijd viel op dat het toe was aan modernisatie. Na de overname in 2018 volgde er daarom een flinke renovatie. Wij maakten er een heerlijk vakantieoord van. Ver weg van de drukte van en het massatoerisme. Dit is een locatie waar je ongestoord kunt genieten.

Inmiddels nemen wij – Jeroen, Melissa en Michelle – de dagelijkse leiding voor onze rekening. Met een frisse kijk, maar ook met kennis van zaken. We hebben ervaring in én enorme passie voor hospitality. Wie wij zijn? Jeroen is chef-kok en heeft een allround functie als eigenaar. Hetzelfde geldt voor Melissa, die tegelijkertijd onze vrolijke gastvrouw is. Haar zus Michelle is mede-eigenaar, gastvrouw en een ster in patisserie.

Met het gehele team bewijzen we dat kwaliteit, comfort en informaliteit samengaan. In Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden wordt heerlijk eten geserveerd, geniet je van een mooie hotelkamer en ontwaak je in rust en ruimte. Wanneer jij een wens of vraag hebt, staan wij voor je klaar. Duik diep in de vakantiemodus en verwen jezelf met luxe!

Van de zee naar de heuvels — zonder twijfel zijn de spullen ingepakt en zijn de gele Zeeuwse duinen ingewisseld voor de groene heuvels van Limburg. De 4 jaargetijden is één groot familie-avontuur.
Foto
Foto 2

LIEFDE VOOR DE OMGEVING EN ELKAAR

Epen is wat ons betreft een van de mooiste plekken van Nederland. De heuvels en de bossen maken het tot de bijzondere plaats waaraan we ons hart verloren hebben. Dat gevoel delen we graag met jou. Want liefde bloeit in Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden. We vinden het speciaal dat we deze regio ons thuis kunnen noemen. We wonen er met veel plezier en we zijn blij dat we onze dochter hier zien opgroeien.

Denk je aan een mid-week of weekend weg? Dan vind je in Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden ongetwijfeld wat je zoekt. Raak verliefd op de omliggende heuvels. Kom genieten van onze pure en verfijnde gerechten of verblijf in een van onze comfortabele slaapkamers. We veroveren graag een plek in jouw hart.

Verhalen

Je eigen routeplanner op zak

Bezoek de vele verschillende natuurgebieden rondom Epen en ontdek de kleurrijke natuur van Limburg door middel van de nieuwe app van route.nl. Fietsers en wandelaars die bij ons overnachten willen …

Drie landen bezoeken in één dag?

Drie landen in één dag bezoeken zonder een vlucht, auto of trein te pakken? Dat kan! We vertellen je graag hoe je vanuit Hotel-Restaurant De 4 jaargetijden een avontuurlijke wandeling …

Tips voor onze actieve gasten!

Zuid-Limburg is dé locatie waar je de meest prachtige natuurgebieden en steden van Nederland kunt verkennen. In de regio Epen vind je namelijk meer dan alleen de schoonheid van de …
Foto
Foto 2

Werken bij

Wil jij ons hechte team verrijken met jouw enthousiasme? Bij ons is iedereen welkom en voelt men zich snel thuis. Heb je interesse in een (bij)baan of stageplek? Wij ontmoeten we je graag. Eventuele vacatures vind je via de button hieronder. Natuurlijk mag je ons ook verrassen met een open sollicitatie aan de hand van een motivatiebrief en recente foto. Hopelijk tot snel, bij Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden!

Bekijk de vacatures

logo_footer