Foto

Van de zee naar de heuvels

Na acht jaar een succesvolle B&B in het Zeeuwse Domburg gerund te hebben, waren Hans en Nicole toe aan een nieuwe uitdaging. Hotel-restaurant De 4 jaargetijden kwam op ons pad. Een hotel met restaurant, zodat we onze gasten het complete plaatje kunnen aanbieden. Dat is precies wat we wilden! Zo’n mooi plekje, midden in de Limburgse heuvels. We waren in een oogopslag verliefd. Dit wordt onze nieuwe uitdaging!

Als gezin zijn we deze uitdaging aangegaan. Met veel passie en liefde voor het vak. Ons doel is een glimlach te creëren op het gezicht van onze gasten. We stellen graag iedereen tevreden en lopen net dat stapje harder voor onze gasten. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. We staan altijd voor u klaar.

Van de zee naar de heuvels — zonder twijfel zijn de spullen ingepakt en zijn de gele Zeeuwse duinen ingewisseld voor de groene heuvels van Limburg. De 4 jaargetijden is één groot familie-avontuur.
Foto
Foto 2

We houden van de natuur om ons heen

Epen is zonder twijfel een van de mooiste plekken van Nederland. De heuvels en de bossen maken het tot een unieke plek die ons hart veroverd heeft. We vinden het bijzonder om deze regio nu ons thuis te mogen noemen.

Onze liefde voor de omgeving delen we graag! Hotel-restaurant De 4 jaargetijden is ons op het lijf geschreven. We nodigen u van harte uit om de omgeving te komen verkennen en uw hart te verliezen aan de groene heuvels. Kom genieten van een heerlijke maaltijd van verse, lokale producten of verblijf in een van onze comfortabele kamers.

logo_footer