Tips voor onze actieve gasten!

Zuid-Limburg is dé locatie waar je de meest prachtige natuurgebieden en steden van Nederland kunt verkennen. In de regio Epen vind je namelijk meer dan alleen de schoonheid van de bossen. We vertellen je er graag over.

Nadat je uitgebreid hebt genoten van ons fijne ontbijtbuffet is een ochtend of middag wandelen en/of fietsen niet verkeerd! Vooral niet in deze omgeving. Het landschap van Zuid-Limburg is heel uniek voor Nederland. Eeuwenoude wegen en bosrijke gebieden wisselen elkaar af met pittoreske dorpen en steden. Rondom Epen vind je dan ook de beste wandel- en fietsroutes.

Toe aan een echte city trip? Wat dacht je van een wandeling door de charmante straten van Maastricht? Met de auto ben je binnen een half uur in de buurt van het Vrijthof. Of wat dacht je van het geweldige uitzicht over Valkenburg? Dit is slechts 20 minuten rijden vanaf Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden.

Dankzij de ligging van Zuid-Limburg zijn de Duitse en Belgische grensovergangen op korte afstand van elkaar. Bij de wandelroute van Vaals naar Aken kun je daardoor in één wandeling door maar liefst drie landen heen lopen. Benieuwd? Er zijn allerlei websites online te vinden over wandel- en fietsroutes in Zuid-Limburg en de regio Epen:

• Een van deze websites is www.routeyou.com. Routeyou laat je door heel het land populaire wandel- en fietsroutes vinden. Een prachtig uitzicht is gegarandeerd!

• Ook de website www.vvvzuidlimburg.nl een grote aanrader. Op deze website vind je niet alleen te gekke fiets- en wandelroutes, maar kun je ook jouw eigen route samenstellen, vind je folders en kaarten, maar ook tips voor de beste hotels, restaurants en winkelcentra.

Wij kunnen ons eigenlijk niet voorstellen dat je verveeld zult raken in Zuid-Limburg. Geniet van al het mooist dat deze omgeving te bieden heeft. En na een lange dag wandelen of fietsen ben je natuurlijk van harte welkom bij Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden. Op het zonnige terras kun genieten van een heerlijke kop koffie, thee en vlaai of een lekker drankje met borrelplank.

Lees meer blogberichten

Je eigen routeplanner op zak

Bezoek de vele verschillende natuurgebieden rondom Epen en ontdek de kleurrijke natuur van Limburg door middel van de nieuwe app van route.nl. Fietsers en wandelaars die bij ons overnachten willen …

Drie landen bezoeken in één dag?

Drie landen in één dag bezoeken zonder een vlucht, auto of trein te pakken? Dat kan! We vertellen je graag hoe je vanuit Hotel-Restaurant De 4 jaargetijden een avontuurlijke wandeling …

logo_footer