Je eigen routeplanner op zak

Bezoek de vele verschillende natuurgebieden rondom Epen en ontdek de kleurrijke natuur van Limburg door middel van de nieuwe app van route.nl.

Fietsers en wandelaars die bij ons overnachten willen wij de allerbeste ervaring geven. Daarom delen wij graag wat tips met je! Het perfecte hulpmiddel om optimaal van de prachtige omgeving rondom Epen te genieten is route.nl. Met maar liefst 100.000 fiets- en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland is route.nl een onuitputtelijke bron van inspiratie. Via de website kun je gemakkelijk een wandel en/of fietsroute plannen voordat je op pad gaat.

Maar het kan nóg eenvoudiger: route.nl heeft namelijk een app voor smartphones. Op deze manier kun je jouw route(s) onderweg plannen. Raak nooit meer de weg kwijt met de geïnstalleerde GPS. Klik 2 keer op het GPS-icoon en de kaart draait met je mee. De pijl geeft aan in welke richting je rijdt. Niet alleen kun je precies zien waar je precies bent, je kunt ook jouw snelheid bijhouden en gesproken instructies volgen.

Bovendien zit de app boordevol tips van leuke bezienswaardigheden. Zoals de gezelligste terrassen en de lekkere eethoekjes die zich op jouw route bevinden. Dat werkt heel makkelijk: tik op een bezienswaardigheid en ontvang hier meer informatie over! Zet je smartphone vast op je stuur, zet de navigatie aan en je bent klaar om te fietsen.

Op de website van route.nl vind je allerlei instructiefilmpjes over het gebruik van deze handige app. Deze instructiefilmpjes laten je zien hoe de app werkt en hoe je deze op jouw smartphone kunt installeren. De app is gratis beschikbaar in de App Store voor iPhones en in de Google Play Store voor Android-smartphones. Veel plezier!

Lees meer blogberichten

Drie landen bezoeken in één dag?

Drie landen in één dag bezoeken zonder een vlucht, auto of trein te pakken? Dat kan! We vertellen je graag hoe je vanuit Hotel-Restaurant De 4 jaargetijden een avontuurlijke wandeling …

Tips voor onze actieve gasten!

Zuid-Limburg is dé locatie waar je de meest prachtige natuurgebieden en steden van Nederland kunt verkennen. In de regio Epen vind je namelijk meer dan alleen de schoonheid van de …

logo_footer