Foto
Foto 2

Proef de smaken van het seizoen

In Hotel – Restaurant De 4 jaargetijden worden met liefde en aandacht de lekkerste gerechten bereidt met de beste, lokale producten. Wij willen investeren in onze omgeving en dat betekent dat we zoveel mogelijk samenwerken met de plaatselijke ondernemers. Op deze manier hebben we altijd verse producten in huis. Onze menukaart is nooit hetzelfde. Deze verandert met de jaargetijden mee. Zo kunt u zich in de zomer laten verleiden door de zoete Limburgse kersenvlaai of tijdens herfstig weer komen opwarmen met heerlijke runderstoverij. Om vervolgens met een heerlijk dessert af te sluiten. Ook wanneer u niet te gast bent in ons hotel, bent u van harte welkom in ons restaurant.

Foto
Foto 2

Ontbijt

Ook als u niet te gast bent in ons hotel, bent u van harte welkom aan onze ontbijttafel. Wel is het fijn wanneer u van tevoren even laat weten of u gebruik wilt maken van ons ontbijtbuffet. We houden graag een tafel voor u vrij!

Het ontbijtbuffet bestaat o.a. uit:

Koffie & thee
Verse sinaasappelsap
Melk
Yoghurt
Vers fruit
Muesli
Vers brood van de plaatselijke bakker
Croissants
Eieren (op bestelling alle soorten bereidingen mogelijk)
Verschillende soorten zoet beleg
Verschillende soorten hartig beleg (waaronder kazen & vleeswaren)

Het ontbijt is van 08.00 tot 10.00 uur.

Voor hotelgasten is het ontbijtbuffet inbegrepen in de kamerprijs. Bent u niet te gast in ons hotel, dan zijn de kosten voor het ontbijt € 17,50 p.p.
Heeft u een allergie? Meld het ons bij de reservering en wij houden hier rekening mee.

logo_footer