Foto

WELKOM IN HET LIMBURGSE HEUVELLAND

Epen wordt aan alle kanten omringd door natuurgebieden. Het is hier prachtig, en zo anders dan de rest van Nederland. De heuvels, de weilanden en akkers die mooi glooien. Het is niet te vergelijken met de natuur die we in het noorden, oosten en westen gewend zijn.

Vanuit Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden ben je in iedere richting binnen 5 minuten in de natuur. In het zuidwesten liggen het Onderste Bosch en het Bovenste Bosch, het Kruisbos en het Schweibergerbos. In het noordwesten en in het oosten vind je het Vijlenerbos.

Je kunt natuurlijk ook de fiets pakken. In de buurt zijn een aantal bekende beklimmingen voor wielrenners en ook aan mountainbike-routes is geen gebrek. Epen is dus bij uitstek een fantastische plek om te sporten en te genieten van de buitenlucht.

Dat vinden wij trouwens niet alleen. Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden ligt aan het parcours van de Amstel Gold-race. Het bekende Pieterpad loopt hier voorbij. En ook liggen we aan de Mergellandroute, dus ook mensen die graag met de auto een mooie tour maken zijn hier zeker op hun plek. Kortom, genoeg te doen in de omgeving van Epen.

Foto
Foto 2

PERSOONLIJKE TIPS

We hebben zelf inmiddels al heel wat verkend in de omgeving. We wijzen je dan ook graag de weg naar de plekken die wij het allermooist vinden. Ben je een wandelaar of fietser, gevorderd of niet, met jonge benen of toch iemand die het wat rustiger aan doet? We geven je graag advies. Neem eventueel een lekker lunch mee uit het restaurant en geniet ervan langs het stromende water van de Geul.

Buitenactiviteiten zijn natuurlijk van alle jaargetijden. Wat dacht je van beukennoten rapen in de herfst? Of sleetje rijden van de hoogste heuvels in de winter? Het kan hier allemaal. En stippel je graag zelf een route uit? Kijk in dat geval eens naar de unieke wandel- en fietspaden die je door het Limburgse landschap brengen. Bijvoorbeeld langs de vele natuurlijke waterbronnen die rondom Epen te vinden zijn. Er zijn korte routes maar ook avontuurlijke, langere routes. Ontdek je een plek die onvergetelijk mooi is? We horen het graag bij terugkomst in het hotel.

Foto
Foto 2

HET HANDIGE GUESTCOMPASS

Tijdens je bezoek vinden we het belangrijk dat jouw beleving optimaal is. Duidelijke informatievoorziening hoort daar wat ons betreft absoluut bij. Bellen naar de receptie mag natuurlijk altijd, maar we vergemakkelijken het proces graag voor je. Zonder een app te hoeven installeren kun je via een QR-code het GuestCompass van Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden gebruiken. Waar je ook bent. Zo heb je direct inzage in onze ontbijttijden, openingstijden, kamer ABC, het adres met navigatie of de menukaart, en lees je allerlei tips over de omgeving. Bij ons hoef je dus niet met een vraag rond te lopen. Je hebt direct antwoord vanaf jouw telefoon, tablet of laptop. Handig hè?

In de regio

Je eigen routeplanner op zak

Bezoek de vele verschillende natuurgebieden rondom Epen en ontdek de kleurrijke natuur van Limburg door middel van de nieuwe app van route.nl. Fietsers en wandelaars die bij ons overnachten willen …

Drie landen bezoeken in één dag?

Drie landen in één dag bezoeken zonder een vlucht, auto of trein te pakken? Dat kan! We vertellen je graag hoe je vanuit Hotel-Restaurant De 4 jaargetijden een avontuurlijke wandeling …

Tips voor onze actieve gasten!

Zuid-Limburg is dé locatie waar je de meest prachtige natuurgebieden en steden van Nederland kunt verkennen. In de regio Epen vind je namelijk meer dan alleen de schoonheid van de …

logo_footer