Drie landen bezoeken in één dag?

Drie landen in één dag bezoeken zonder een vlucht, auto of trein te pakken? Dat kan! We vertellen je graag hoe je vanuit Hotel-Restaurant De 4 jaargetijden een avontuurlijke wandeling of fietstocht maakt:

Vlakbij Epen ligt het hoogste punt van Nederland, namelijk het Drielandenpunt. Op dit punt grenzen Nederland, België en Duitsland aan elkaar. Het zogenoemde Drielandenpunt ligt in Vaals, om precies te zijn op 11 kilometer van Epen. Met de auto is dit ongeveer een kwartier rijden. Te voet doe je er iets meer dan 2 uur over en pak je de fiets? Dan bereik je deze unieke locatie binnen 30 tot 45 minuten.

Bij het Drielandenpunt vind je allerlei activiteiten. Zo kun je er onder andere boogschieten, luchtbuksschieten, een kompasspellentocht doen, maar natuurlijk ook even tot rust komen in het naastliggende restaurant. De organisatie rondom het Drielandenpunt biedt leuke opties voor jong én oud. Zoals een spannend labyrint en een speeltuin voor de kleinere gasten. Het punt zelf is volledig gratis. Voor alle andere activiteiten worden entreekosten gevraagd die verschillen tussen de € 4,- en € 18,50 per persoon. Prijzen voor groepen vind je via onderstaande website.

Deze locatie kan ook gebruikt worden voor speciale gebeurtenissen. Zoals een bruiloft of een ander feest, en leent zich uitstekend voor (zakelijke) vergaderingen en conventies. Zoek je na een drukke dag graag de rust en comfort op van een naastgelegen hotel? Reserveer in dat geval gerust een van de prachtige kamers in Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden.

In de souvenirwinkel van het labyrint bevindt zich overigens een VVV-servicepunt. Hier kun je terecht voor meer informatie over de regio. Denk aan wandel- en fiets- maar ook autoroutes. Vanzelfsprekend zijn er ook wandelroutes beschikbaar die zich rondom het Drielandenpunt afspelen. Absoluut de moeite waard!

Na een bezoekje aan het Drielandenpunt toe aan een heerlijk diner? Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden in Epen houdt van puur, verfijnd en lekker eten. Je bent van harte welkom!

Bekijk hier de website van het Drielandenpunt: drielandenpunt.nl.

Lees meer blogberichten

Je eigen routeplanner op zak

Bezoek de vele verschillende natuurgebieden rondom Epen en ontdek de kleurrijke natuur van Limburg door middel van de nieuwe app van route.nl. Fietsers en wandelaars die bij ons overnachten willen …

Tips voor onze actieve gasten!

Zuid-Limburg is dé locatie waar je de meest prachtige natuurgebieden en steden van Nederland kunt verkennen. In de regio Epen vind je namelijk meer dan alleen de schoonheid van de …

logo_footer